Διαχείριση και Συντήρηση ιστοσελίδας και E-shop

Έχετε ήδη ιστοσελίδα ή E-shop αλλά δεν έχετε χρόνο ή δεν γνωρίζετε πως να την διαχειριστείτε ή να υλοποιήσετε την συντήρησή της; Τότε, πράγματι, χρείάζεστε κάποιον για τη διαχείριση και συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τι διαφορά έχει η διαχείριση από την συντήρηση μιας ιστοσελίδας;

Διαχείριση μιας ιστοσελίδας.

Πρώτον, με τον όρο διαχείριση μιας ιστοσελίδας εννοούμε τη διαχείριση του περιεχομένου της σελίδας. Για παράδειγμα, συχνά μία σελίδα χρήζει ανανέωσης των φωτογραφιών, των κειμένων ή των στοιχείων επικονωνίας της.

Δεύτερον, ένα E-shop χρειάζεται πολύ συχνά ανανέωση. Με άλλα λόγια, όταν το E-shop δεν συνδέεται με κάποιο ERP σύστημα, τότε χρειάζεται χειροκίνητες αλλάγες στα προιόντα, τα μεγέθη, στις τιμές ακόμα και στις λεπτομέρειες των προιόντων ή των υπηρεσιών της. 

Διαχείρηση και συντήρηση
Διαχείρηση και συντήρηση

Συντήρηση μιας ιστοσελίδας.

Σε αυτήν την παράγραφο, θα συζητήσω τον όρο “συντήρηση μιας ιστοσελίδας”. Πρώτον, με τον όρο συντήρηση μιας ιστοσελίδας εννοούμε τη συντήρηση των μικροεφαρμογών που κρύβει από πίσω της η  σελίδας μας. Αξίζει να τονιστεί, ότι μία σελίδα χρειάζεται updates, όχι μόνο των μικροεφαρμογών αλλά και και της πλατφόρμας που είναι σχεδιασμένη.

Επιπλέον, πολλές φορές χωρίς συντήρηση η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει πολλά προβλήματα,.Για παράδειγμα, στη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας ή σε αποκλίσεις του περιεχομένου της.

Μην παραμελείτε άλλο την ιστοσελίδα σας ή το E-shop σας.

Για τη διαχείριση και συντήρηση του website σας απευθυνθείτε άμεσα σε εμένα.

Πάνω από όλα, το website σας ή το E-shop σας είναι η ψηφιακή σας εικόνα.  Συνεπώς, όσο πιο συχνά συντηρείτε και ενημερώνετε την σελίδα σας τόσο πιο πολύ θα έλκει το ενδιαφέρον του κόσμου ή των επιχειρήσεων. Επιπλέον, μία μη ενημερωμένη ιστοσελίδα κουράζει τον επισκέπτη με αποτέλεσμα να φύγει από την σελίδα σας χωρίς να αγοράσει το προϊόν σας ή την υπηρεσία σας. Επίσης, πολύ πιθανό είναι να κάνει και δυσφήμιση.

Σε αντίθεση, μία καλά συντηρημένη σελίδα με συχνά ενημερωμένο περιεχόμενο έλκει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Εκτός από αυτό, οι ίδιοι χρήστες θα την επισκέπτονται συχνά. Επιπλέον, οι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι χρήστες θα προβούν σε διαφήμιση και τυχόν προώθηση της σελίδας σας. 

Πόσο μπορεί να κοστίσει η διαχείριση και συντήρηση μιας ιστοσελίδας;

Για να συνοψίσουμε, σύμφωνα με τα παραπάνω τα κόστη  για τη διαχείριση και τη συντήρηση μίας ιστοσελίδας ποικίλουν. Συμπερασματικά, εξαρτάται καθαρά από το τι θα χρειαστεί κάποιος. Για παράδειγμα, πόσο συχνά θέλει κάποιος να διαμορφώνει την σελίδα του και πόσο συχνά να κάνει συντήρηση της. Ωστόσο, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο αυξάνεται και το κόστος της διαχείριση ή της συντήρησης. Εν τω μεταξύ, υπάρχει η δυνατότητα-υπηρεσία να σας εκπαιδεύσω έτσι ώστε τις επόμενες φορές να πραγματοποιήσετε μόνοι σας τη διαχείριση ή τη συντήρηση της σελίδας σας. Εν Κατακλείδι, επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρήζει διαφορετικών αναγκών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η διαχείριση ή η συντήρηση της ιστοσελίδας ή η εκπαίδευσή σας.

Εκπαίδευση για τη διαχείριση και συντήρηση της σελίδας σας.

Στην περίπτωση που θέλετε να εξοικονομίσετε χρήματα, μπορώ να σας εκπαιδεύσω έτσι ώστε να κάνετε μόνοι σας τις μελλοντικές αλλαγές στο website σας. (τη πρώτη φορά έως και 2 ώρες δωρεάν)

pencil, color, pen-2947518.jpg

Επίλεξτε ένα από τα οικονομικά πακέτα διαχείρισης και συντήρησης ιστοσελίδας.