Σχετικά με εμένα

Καρναρής Κωνσταντίνος ποιός είμαι. 

Αρχικά, το όνομά μου είναι Καρναρής Κωνσταντίνος και γεννήθηκα το 1988 στην Αμαλιάδα του Νομού Ηλείας. Αργότερα, το 2014, αποφοίτησα από το τμήμα εφαρμογών πληροφορικής στη διοίκηση και στην οικονομία του ΑΤΕΙ Πατρών. Ύστερα, το 2016, έγινα κάτοικος Γερμανίας, αρχικά στην πόλη Μάιντς και έπειτα στη Στουτγάρδη. Στην αρχή εργάστηκα σε εταιρία ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης εμπορευμάτων και μετέπειτα σε εταιρία ανάπτυξης τραπεζικών συστημάτων. Παράλληλα, με κλίση από τα φοιτητικά μου χρόνια στον σχεδιασμό ιστοσελίδων (website), ασχολούμαι επαγγελματικά με την κατασκευή και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων.
Κατά συνέπεια, καλούμαι να γίνω ο αρμόδιος συνεργάτης σας για τη δημιουργία του δικού σας site ή για διάφορες web λύσεις όπως επαγγελματικό E-mail, χώρου φιλοξενίας, Domain Name η ακόμα και συντήρηση της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας σας.

Κωνσταντίνος Καρναρής Karnaris Konstantinos

Επίτευξη στόχων.

Συμπερασματικά, εν μέσω διαδικτύου η επίτευξη των στόχων σας γίνεται σαφώς γρηγορότερα και ευκολότερα.

Μέσω πωλησεων προιόντων
95%
μεσω παροχης υπηρεσιών
94%
μεσω προσωπικής η επαγγελματικης αναδειξης
93%

Το όραμά μου.

Είναι αλήθεια ότι οραμά μου είναι η κάθε επιχείρηση οπουδήποτε και αν βρίσκεται, μικρή ή μεγάλη να αποκτήσει το δικό της website. Πιο συγκεκριμένα, ένα οικονομίκο website με μηνιαία έξοδα κάτω από 10€, όπου η κάθε επιχείρηση μπορεί να υποστηρίξει. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να αναδειχθεί πέρα των εγκαταστάσεών της σε ολόκληρο τον κόσμο. Με αποτέλεσμα, είτε να αυξήσει πελατολόγιο της, είτε να αναδείξει το προϊόν της, είτε να προσεγγίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Για το λόγο αυτό μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε μένα για οποιαδήποτε ερώτηση και αν έχετε.