Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή και σχεδιασμός E-Shop και εφαρμογής (App). Είναι γεγονός ότι όλα τα E-Shop γίνονται με μέριμνα το Responsive web design (σχεδιασμός προσαρμοσμένος σε κινητές συσκευές)

Κατασκευή E-Shop

Αρχικά, ο σχεδιασμός ενός E-Shop είναι πιο εξειδικευμένος από μία απλή ιστοσελίδα, διότι απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και περισσότερες λεπτομέριες. Δηλαδή, ένα E-Shop έχει πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες και φυσικά πιο πολλές μικροεφαρμογές και έξτρα. Επίσης, συμπεριλαμβάνει πολλά προιόντα, που το κάθε ένα έχει και αυτό πολλές υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι το (χρώμα, νούμερο, μέγεθος, προσφόρα, διαθεσιμότητα ή μη) και πολλά ακόμα.  

Tι μπορεί να εμπεριέχεται στην κατασκευή E-Shop;

Σίγουρα, από ένα έως πάρα πολλά εξτρά, υποπρογράμματα και μικροεφαρμογές, κάποια από αυτά είναι τα εξής:

Επίσης, πολλά ακόμα τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.

Τι χρειάζεται για έναν απλό και πιο οικονομικό σχεδιασμό E-Shop;

Hosting & domain name

Πρώτον, να έχετε έτοιμο τον χώρο φιλοξενίας σας και το όνομα της ιστοσελίδας σας. Απεναντίας, σε περίπτωση που δεν έχετε, μπορείτε να τα αποκτήσετε από εμένα μέσω ειδικής προσφοράς.

λογοτυπο, κειμενα και εικονες

Δεύτερον, είτε αγοράζοντας είτε φτιάχνοντας το λογότυπό σας,. Επιπλέον έχοντας έτοιμα τα κείμενά σας, τις εικόνες σας και ό,τι αφορά τα προϊόντα σας, εξοικονομείτε χρήματα.

προχειρος σχεδιασμοσ

Τρίτον, γνωρίζοντας πως θα θέλατε να μοιάζει η σελίδα σας. Επίσης, όσο πιο λίγα υποσέλιδα, κατηγορίες και υποκατηγορίες ή προϊόντα θα έχει ,τόσο οικονομικότερο θα είναι.

εξτρα - plugin

Τέταρτον, όσο το δυνατόν λιγότερες απαιτήσεις, λιγότερα έξτρα. υποπρογράμματα και μικροεφαρμογές.

Ωστόσο, ακόμα και τίποτα μην συμπίπτει στην περίπτωστή σας από τα παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα κοστίσει αρκετά. Αξίζει να τονιστεί, ότι σε κάθε περίπτωση ένα website που θα σχεδιάσω εγώ, θα είναι οικονομικότερο από την υπόλοιπη αγορά.

Πόσο μπορεί να κοστίσει η κατασευή E-Shop;

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τα παραπάνω ένα E-Shop μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από 750-800€. Ωστόσο, όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο αυξάνεται και το κόστος του E-Shop. Επιπλέον, όχι μόνο οι μικροεφαρμογές ή τα έξτρα αλλά και ο προσωπικός χρόνος είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος μίας ιστοσελίδας. Επίσης, ο χρόνος προετοιμασίας και σχεδιασμού ενός E-Shop συμπεριλαμβάνεται στα κόστη όπως και ο χρόνος εκπαίδευσής σας (τη πρώτη φορά έως και 2 ώρες δωρεάν). Συνεπώς, επειδή κάθε E-Shop είναι διαφορετικό και χρήζει διαφορετικών αναγκών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να κάνουμε ένα μικρό πλάνο και να μάθετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας E-Shop.

Κατασκευή E-Shop Responsive

Αρχικά , ανάλογα το E-Shop η κατασκευή του γινετε και σε αντίστοιχη πλατφόρμα . Επίσης, όλα τα E-Shop γίνονται με Responsive design, δηλαδή, ο σχεδιασμος τους είναι προσαρμοσμένος και για τις κινητές συσκευές,  έτσι ώστε όταν κάποιος θα  επισκεφθεί το site σας από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ, το E-Shop σας θα ανταποκρίνεται πλήρως και θα εμφανίζεται ένα όμορφο αποτέλεσμα. Συνεπώς,  αντίστοιχο της ιστοσελίδας που θα επισκέπτεται κάποιος είτε από λάπτοπ είτε από σταθερό υπολογιστή. Με αυτό το τρόπο, αποφεύγετε αφενός το E-Shop σας να εμφανίζεται παραλλαγμένο ή με προβλήματα στην φόρτωση της σελίδας και αφετέρου αποφεύγετε επιπλέον κόστη για έξτρα κατασκευή ή επεξεργασία του E-Shop σας για κινητές συσκευές.

Κατασκευή E-Shop