Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Κατασκευή και σχεδιασμός ιστοσελίδων προσωπικών η εταιρικών, ειδήσεων ή ενημέρωσης ακόμα και Βlog. Όλες οι ιστοσελίδες γίνονται με μέριμνα το Responsive web design (σχεδιασμός προσαρμοσμένος σε κινητές συσκευές)

Tι μπορει να εμπεριεχεται στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

από κανένα έως πάρα πολλά εξτρά και υποπρογράμματα κάποια από αυτά είναι τα εξής:

και πολλά ακόμα τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη λίστα.

Τι χρειάζεται για έναν απλό και οικονομικό σχεδιασμό ιστοσελίδων;

Hosting & domain name

να έχετε έτοιμο τον χώρο φιλοξενίας σας και το όνομα της ιστοσελίδας σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε μπορείτε να τα αποκτήσετε από εμένα μέσω ειδικής προσφοράς.

λογοτυπο, κειμενα και εικονες

Είτε αγοράζοντας είτε φτιάχνοντας το λογότυπό σας, και έχοντας έτοιμα τα κείμενά σας και τις εικόνες σας, εξοικονομείτε χρήματα.

προχειρος σχεδιασμοσ

Γνωρίζοντας πως θα θέλατε να μοιάζει η σελίδα σας, Ποσα υποσέλιδα, κατηγορίες και υποκατηγορίες ή άρθρα θα έχει.

εξτρα - plugin

Όσο το δυνατόν λιγότερες απαιτήσεις στα έξτρα. στα υποπρογράμματα και στς μικροεφαρμογές.

Ωστόσο, ακόμα και τίποτα μην συμπίπτει στην περίπτωστή σας από τα παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα κοστίσει αρκετά. Αξίζει να τονιστεί, ότι σε κάθε περίπτωση ένα website που θα σχεδιάσω εγώ, θα είναι οικονομικότερο από την υπόλοιπη αγορά.

Πόσο μπορεί να κοστίσει μία ιστοσελίδα;

Πρώτον, οι ιστοσελίδες διαφέρουν η μία από την άλλη και επειδή ο καθένας μας εχει διαφορετικές απαιτήσεις, αυτό διαφοροποιεί και το κόστος ιστοσελίδας. Συνεπώς, το πόσο τελικά κοστίζει μια ιστοσελίδα δεν μπορεί να απαντηθεί με μία πρόταση. Με άλλα λόγια, ανάλογα με το τι χρειάζεται κάποιος, ένα site μπορει να κοστίσει από 300€ μέχρι κάποιες χιλιάδες ευρω. Δεύτερον, ένα Eshop είναι ακριβότερο από ένα απλό site, διότι απαιτεί πολύ παραπάνω χρόνο, έχει πολλά πρόσθετα, κατηγορίες και  έξτρα υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω μία ιστοσελίδα μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και απο 250-300€. Ωστόσο όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις τόσο αυξάνεται και το κόστος της ιστοσελίδας. Όχι μόνο οι μικροεφαρμογές ή τα έξτρα αλλά και ο προσωπικός χρόνος είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος μίας ιστοσελίδας. Επιπλέον ο χρόνος προετιμασίας και σχεδιασμού μίας ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνεται στα κόστη όπως και ο χρόνος εκπαίδευσής σας (τη πρώτη φορά έως και 2 ώρες δωρεάν). Επειδή κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική και χρήζει διαφορετικών αναγκών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η δικιά σας ιστοσελίδα.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων Responsive

Η κατασκευή των ιστοσελίδων γίνενται στη πλατφόρμα WordPress. Όλα τα website γίνονται με Responsive design δηλαδή ο σχεδιασμος των ιστοσελίδων είναι προσαρμοσμένος και για τις κινητές συσκευές,  έτσι ώστε όταν κάποιος επισκέπτεται το site σας από κινητό ή τάμπλετ η ιστοσελίδα σας να ανταποκρίνεται πλήρως και να εμφανίζεται ένα όμορφο αποτέλεσμα και αντίστοιχο της ιστοσελίδας που επισκέπτεται κάποιος είτε από λάπτοπ είτε από σταθερό υπολογιστή. Με αυτό το τρόπο αποφεύγετε αφενός το site σας να εμφανίζεται παραλλαγμένο και με προβλήματα στην φόρτωση της σελίδας και αφετέρου αποφεύγετε επιπλέον κόστη για κατασκευή ή επεξεργασία της ιστοσελίδας σας για κινητές συσκευές.

Κατασκευή E-Shop